Zijn doekjes veilig voor uw baby?

billendoekjes

In de afgelopen jaren hebben veel mensen me gevraagd “Zijn doekjes veilig voor mijn baby?” Ik heb dat vaak gehoord als ik vrienden vraag die doekjes gebruiken of ouders die doekjes gebruiken als onderdeel van het beddengoed van hun pasgeboren baby. Vroeger was het zelfs zo dat niemand een ouder ondervroeg die de doekjes van hun kind op het beddengoed van hun baby aanbracht. Dit werd gedaan, hoewel er veel chemicaliën en andere verontreinigingen waren die huiduitslag of allergieën bij kinderen kunnen veroorzaken.

Het doel van dit artikel was om te zien of de doekjes allergenen en irriterende stoffen bevatten die gevoelige delen van de huid kunnen irriteren. Om die reden hebben we zowel de gangbare merknamen als de meer populaire merknamen uit vier grote winkels onderzocht.

Elke winkel die ik bezocht, verkocht katoenen luiers, maar niet alle winkels hebben doekjes. Om die reden hebben we alleen die winkels opgenomen die wel doekjes verkopen als onderdeel van de luierselectie. Voor elke winkel kochten we drie verschillende soorten doekjes om te onderzoeken. Deze drie producten zijn de volgende:

De babydoekjes in dit monster zijn gemaakt van biologisch katoen, wat een goede optie is omdat biologisch katoen ziektekiemen kan weerstaan ​​die aanwezig zijn in de luiers van een baby. Het biologische katoen is ook ademend en laat de lucht probleemloos door de stof stromen. Wat de textuur van het doek betreft, het voelt glad aan. Het is niet ruw zoals andere katoenen doeken die je in winkels ziet, dus baby’s zullen er niet door kreuken of geïrriteerd raken. De meeste doekjes in dit monster zijn ontworpen om het gezicht, de neus en de mond van uw baby te reinigen met een zachte doek.

De doekjes voor zuigelingen waren zacht en niet zo hard als de doekjes voor volwassenen, en ze zijn erg absorberend. Het absorptievermogen van deze doekjes maakt het gemakkelijk voor een moeder om het gezicht van de baby af te vegen. Er waren geen problemen met de doekjes die aan de babyhuid kleven, wat altijd een probleem is met andere soorten beschikbare doekjes.

Er zijn twee fabrikanten die de doekjes voor pasgeborenen produceren en deze producten bevatten geen gifstoffen die in katoenen luiers voorkomen. De doekjes die ik heb getest, bevatten geen conserveringsmiddelen die in wegwerpluiers worden gebruikt. Omdat baby’s het materiaal van de luier nog steeds opnemen, gebruikt de fabrikant een speciaal wasmiddel om hun gezichtjes schoon te maken. Het wasmiddel is milieuvriendelijk en bevat geen gifstoffen. Klik hier voor meer informatie

Related Post