Woning in Stadskanaal verkocht door makelaar aan expatkantoor

makelaar Stadskanaal

Geachte heren: Ik ben een vaste koper van onroerend goed in Stadskanaal en tevens een vaste verkoper. Aangezien ik altijd woningen in Stadskanaal heb gekocht en verkocht, is het voor mij altijd een prettige ervaring geweest. Ik ben echter altijd in de war geweest waarom mijn agent me steeds vertelt dat we een stijgende trend in de markt ervaren.

Sinds ik als makelaar begon te werken, heb ik mijn best gedaan om te voorspellen waar de markt heen zou gaan en hoeveel de marktwaarde zou dalen of stijgen.

Ik heb zelfs meer geld verdiend met mijn verschillende beleggingen dan met de commissie van mijn makelaar! Dit is echter iets waarover ik de makelaar elke keer dat ik hem bezoek moet informeren. Mijn makelaar adviseert me steeds om onroerend goed te kopen tegen een prijs en het te verkopen tegen Y-prijs. Nu weet ik niet of mijn makelaar me dit vertelt omdat hij me verkeerd leidt of omdat hij de vastgoedmarkt met de aandelenmarkt verwart. Maar wat de reden ook is, het is altijd een puzzel voor mij geweest en ik blijf geld verliezen aan deze onderneming.

De tweede keer dat mijn makelaar me vertelde het onroerend goed tegen een prijs te verkopen, besloot ik mijn makelaar weer te bezoeken. Ik legde hem uit dat ik geen onroerend goed voor een prijs kocht en zou graag willen weten wat hij van de hogere markt vindt. Hij vertelde me dat het een goed moment is om in Stadskanaal te investeren en dat de kans op waardering de komende jaren groot is. Ik was een beetje sceptisch, maar aangezien mijn makelaar een goede man is en een goed hoofd op zijn schouders heeft, dacht ik dat het voor mij beter zou zijn om hem te vertrouwen.

Nu ik ben gaan investeren in Stadskanaal, heb ik veel advies gekregen van verschillende makelaars.

Sommigen van hen hebben me verteld om een flat te kopen in Zoi village en deze tegen een comfortabele prijs in Stadskanaal te verkopen. Sommigen van hen hebben me aangeraden om een indirecte agent te gebruiken die geen partij is, zodat ik geen commissie hoef te betalen over de verkoop en ook om ervoor te zorgen dat ik niet te veel te veel betaal. Dit waren allemaal geweldige idee├źn, maar ik wilde niet toegeven en ik wilde zeker weten dat mijn makelaar me niet iets probeerde te verkopen dat ik nooit zal gebruiken. Daarom heb ik besloten hem in te huren voor mijn eigen persoonlijke project en ik heb hem ook verteld dat ik alleen een makelaar zal inhuren als ik een deal moet sluiten en dat is het moment waarop ik een besluit heb genomen.

Terwijl we aan het praten waren, herinnerde ik me dat ik tegen mijn makelaar had gezegd dat ik een week in Stadskanaal zal blijven en ook dat ik tegen een vast tarief een woning in Stadskanaal ga verhuren. Ik was best opgewonden toen ik hem over de deal vertelde, omdat ik mijn makelaar moest vertellen dat ik een Zoi-villa ga verhuren en ik was hier nog enthousiaster over toen mij werd verteld dat mijn makelaar een commissie krijgt over de verkoop van het onroerend goed! Mijn makelaar lachte en zei dat hij dat niet doet. Hoe kon hij dat doen? Toen herinnerde ik me dat hij een makelaar is en dat hij alleen maar kopers en verkopers zoekt voor zijn klanten.

Hij zei verder dat hij blij was dat ik in de vastgoedsector zit, omdat hij veel geld verdient met alle verhuurmakelaars die hij met ons heeft samengewerkt. Hij zei zelfs dat hij het huis liever zelf zou verkopen dan het te verhuren. Dit klonk me allemaal goed en ik was van plan een woning te kopen in Stadskanaal. Ik was erg opgewonden toen ik contact opnam met mijn makelaar om hem te laten weten dat ik van plan ben een woning te kopen en deze vervolgens te verkopen.

 

 

 

Lees meer op deze webpagina: Makelaardij Schut en Lambers

 

Related Post