Welk WordPress-thema heb ik nodig?

wordpress themes

Dus je maakt je klaar om te beginnen met het bouwen van je nieuwe website en je vraagt jezelf af: “Welk WordPress-thema heb ik nodig?” Meestal hebben mensen moeite om een thema te kiezen, vooral als ze met een beperkt budget werken en geen webdesigner willen inhuren. Dus, wat moet u weten bij het kiezen van een thema?

Dit artikel beantwoordt de vraag “Welk WordPress-thema heb ik nodig?”

Ten eerste, als u net begint aan uw reis naar het bezitten van uw eigen website, is een van de belangrijkste dingen die u wilt doen, een geweldig thema vinden. Je kunt honderden dollars uitgeven aan een vreselijk thema dat eruitziet alsof het is ontworpen door een kind dat te veel tijd heeft doorgebracht met spelen met Microsoft Paint. Maar het probleem met dat thema is dat je eraan vastzit – althans voorlopig. Je zult honderden dollars meer moeten uitgeven om het te veranderen, en hoewel je misschien denkt dat het een goed idee is, zul je het waarschijnlijk snel beu worden.

Dus, wat doe je? De meeste webontwerpers gebruiken tegenwoordig “thema’s”, dit zijn kant-en-klare sites met ingebouwde thema’s. Met een thema kunt u één kleurenschema hebben en de “menu’s” aanpassen aan uw huidige stemming. U hoeft geen honderden dollars uit te geven aan een nieuwe website – u verandert gewoon één instelling en verandert uw hele stemming.

Als u al lid bent van een webhostingbedrijf, zult u blij zijn te weten dat er verschillende soorten “thema’s” zijn. U kunt bijvoorbeeld een WordPress Express-thema krijgen, dat gratis is, of u kunt upgraden naar een van de premiumthema’s die een paar dollar per maand kosten. Hoe dan ook, zowel Express als Premium zijn heel eenvoudig te installeren en te gebruiken – dus als je alleen een eenvoudige blog nodig hebt, is beide prima.

Maar wat als u geen webontwikkelaar bent?

Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen WordPress-site, maar niet weet hoe je dit moet aanpakken, zijn er ook een aantal verschillende tutorials beschikbaar. U kunt een van de gratis “how-to” -gidsen downloaden en de stapsgewijze instructies volgen. Of, als u zich avontuurlijker voelt, kunt u wat geld uitgeven aan een instructieboek en de instructies stap voor stap volgen.

Of u nu een betaald thema kiest of een gemakkelijk thema, er zijn een paar dingen die u nodig heeft om aan de slag te gaan. U moet eerst uw gebruikersnaam aanmaken. Dit is waar uw “profiel” binnenkomt – een unieke gebruikersnaam waartoe iedereen toegang heeft. Vervolgens heb je het thema van je blog nodig. Ten slotte heb je een sitemap nodig, waarmee je al je berichten en pagina’s op de juiste plek kunt plaatsen.

Related Post