Wat is Vision Brokerage?

visie makelaardij

Volgens de BrokerCheck-enquête van het bedrijf heeft Vision Brokers slechts één regelgevende sanctie ontvangen van de Federal Trade Commission. Vision Brokers is een incassobureau dat zich bezighoudt met het innen van achterstallige betalingen per post, telefoon, fax en via persoonlijke contacten zoals familie, vrienden en collega’s. Om een ​​belastingvoordeel te krijgen, mag Vision Brokers geen contact opnemen met individuen totdat ze een schuld hebben die minstens 60 dagen achterstallig is.

Het bedrijf biedt softwareoplossingen voor schuldbeheer en andere producten. Een van de producten is een online betalingsbeheersysteem, dat alle maandelijkse betalingen van achterstallige klanten namens het bedrijf verzamelt en vervolgens het geld uitbetaalt aan schuldeisers die geld verschuldigd zijn. Vision Brokers bezit of beheert dit systeem niet, en de gebruiker moet het verschuldigde bedrag invoeren op zijn maandoverzicht om zijn maandelijkse betaling te zien.

Nadat de klant het maandelijkse afschrift heeft betaald, maakt het systeem het geld automatisch over naar de creditcardmaatschappij van de keuze van de klant. Deze betaling wordt automatisch van de rekening van een klant afgeschreven en vervolgens toegevoegd aan het overzicht van de volgende maand. De consument hoeft niet eens online te zijn om de overschrijving te doen. Het geld wordt rechtstreeks naar de rekening van een klant gestuurd.

Het systeem stuurt het maandelijkse overzicht ook naar het e-mailadres van een consument of een pda, mobiele telefoon of computer. Klanten kunnen ook een automatisch maandelijks overzicht ontvangen van Vision Brokers. Het systeem brengt geen kosten in rekening voor elk type abonnement, inclusief maandelijkse kosten, jaarlijkse kosten of opstartkosten.

Bovendien hoeft Vision Brokers geen wetten na te leven met betrekking tot het innen van achterstallige schulden. Het bedrijf is niet verplicht om te verifiëren dat hun klanten daadwerkelijk geld verschuldigd zijn of om een ​​gerechtelijk bevel te verkrijgen voordat ze beginnen met het innen van schulden. Het bedrijf hoeft niet te verifiëren of de klant de middelen heeft om zijn achterstallige rekeningen af ​​te betalen. Vision Brokers hoeft geen vergoeding te betalen aan de kredietbeoordelingsbureaus en hoeft geen staatsbelasting te betalen.

Zoals eerder vermeld, is Vision Brokers geen eigenaar of controle van het online betalingsbeheerprogramma en zal het geen contact opnemen met een van hun klanten totdat ze een schuld hebben die minstens 60 dagen achterstallig is. Dit betekent dat ze op elk moment en op elke manier contact kunnen opnemen met een klant zonder voorafgaande kennisgeving.

Vision Brokers maakt hun identiteit niet bekend aan de persoon die hen belt. of geef hun naam. Het bedrijf houdt zich bezig met het innen van achterstallige betalingen en andere financiële informatie.

Om volledig duidelijk te zijn over de juridische definitie van Vision Brokers, is het belangrijk op te merken dat het bedrijf uw krediet niet daadwerkelijk beheert of iets anders met uw geld doet. Hun primaire doel is om onbetaalde schulden te innen en om betalingsinformatie voor uw gebruik te verkrijgen. Ze bieden u geen financieel advies, dus het is belangrijk om te weten dat alle informatie die u aan Vision Brokers geeft, alleen voor dit doel wordt gebruikt.

Als een persoon een Vision Broker-account heeft, heeft hij of zij de mogelijkheid om maandelijkse overzichten te bekijken, alle transacties aan de kredietrapportagebureaus te rapporteren en een automatisch overzicht te ontvangen. Als een persoon echter geen Vision Broker-account heeft, heeft hij of zij de mogelijkheid om een ​​online betalingsverzoekformulier naar het bedrijf te sturen en een bevestigingsmail of ontvangstbewijs te ontvangen. die informatie zal bevatten zoals het verschuldigde bedrag, de datum waarop het is ontvangen en de datum waarop de betaling is ontvangen. Bij het online betalen kan een klant ook de bedragen opnemen die verschuldigd zijn aan de kredietbeoordelingsbureaus.

Er zijn bepaalde dingen die u over Vision Brokers moet weten voordat u zich aanmeldt. Voordat u akkoord gaat met een overeenkomst, dient u hun servicevoorwaarden, privacybeleid en telefonische klantenservice te lezen. als u vragen heeft over Vision Brokers. U moet ook de privacyverklaring van het bedrijf lezen, die details bevat over wat ze doen met alle informatie die u met hen deelt, en ook hoe ze die informatie gebruiken.

Het is uiterst belangrijk om te begrijpen dat Vision Brokers uw creditcard- en bankpasnummers verzamelt. Om toegang te krijgen tot deze persoonlijke informatie, moet u hen een geldig sofinummer geven, zoals een socialezekerheidskaart. U moet er ook mee instemmen dat ze ongeautoriseerde afschrijvingen van uw creditcard laten maken. Het bedrijf zal uw creditcard- of bankpasnummer nooit voor andere doeleinden gebruiken.

Als u vragen heeft over uw creditcard of betaalpas, moet u altijd controleren of het bedrijf Vision Brokers ooit een bedrag van uw rekening heeft afgeschreven voordat u zich bij hen aanmeldt. Het bedrijf is een klein bedrijf, dus ze kunnen deze informatie niet legaal aan derden verkopen, maar als je vragen hebt over je account, kun je hun klantenservice bellen.

Related Post