Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal? Het klinkt als iets dat een militaire planner of wetshandhaver zou gebruiken, maar niet echt. In het leger wordt het een 'periodiek logboek' genoemd, terwijl een wetshandhaver een 'zaaklogboek' zou gebruiken. Een bullet-journaal is echter gewoon een gewoon, alledaags dagboek dat op een manier wordt gebruikt, zodat u uw eigen persoonlijke planner, dagboek, volgsysteem of gewoon een takenlijst kunt maken.

In de meeste opzichten is een journal goedkoper of "bullet journal" een traditioneel dagboek, alleen met een ander formaat. Meestal bevat een bullet-journaal twee, drie of zelfs alle vier de componenten. Die vier componenten zijn een datum- en plaatsboek (dat in feite een dagboek is met pagina's waarop u datums en herinneringen aan belangrijke dingen die u doet), een paginateller of spatieteller en een schrijfblok of notitieboekje. De pagina's van het periodiek logboek of journaal zijn met potlood geschreven. Sommige mensen gebruiken liever een pen, omdat ze merken dat hun pennen gemakkelijker schrijven als ze aan het schrijven zijn.

Sommige mensen die digitale bullet journaling gaan gebruiken of hun leven gaan bijhouden, gebruiken een laptop of tablet om hun aantekeningen en dagelijkse afspraken en activiteiten te schrijven. Het bijhouden van uw leven en het leven van de mensen erin moet echter gebeuren met papier en een pen of een potlood. Naarmate de technologie vordert, zien we dat steeds meer mensen hun leven en dat van anderen bijhouden met digitale bulletjournals. Het belangrijkste voordeel van digitale bullet journals is de mogelijkheid om ze overal mee naartoe te nemen. Dat is de reden waarom veel mensen een digitaal dagboek of digitaal dagboek gebruiken.

Klik op deze link: http://mylovelynotebook.nl/

Related Post