Hoe u een notitieboekje gebruikt om in een dagboek te schrijven

notitieboek

Wanneer u begint met het maken van aantekeningen en alles in uw notitieboekje opschrijft, zijn er een paar tips om uw taak een beetje gemakkelijker te maken. Als u niet bijhoudt wat u doet en hoeveel tijd u aan een project besteedt, raakt u gefrustreerd door uzelf. Hier zijn 40 tips om in een dagboek te schrijven.

Betere tijdregistratie is het geheim om uw algehele efficiëntie en geluk te verbeteren terwijl u aan het werk bent. Maar het is niet altijd gemakkelijk om uw aandacht te verleggen van de tijd die u aan verschillende taken besteedt en erachter te komen waar u het meeste van uw tijd verspilt. Als je een plek kunt vinden om je voortgang te controleren, kun je nu beginnen en meer gedaan krijgen. Misschien heb je het gevoel dat er veel meer werk is dan er in werkelijkheid is.

Als je het moeilijk vindt om op te schrijven hoe lang het duurt om iets af te maken, kun je overwegen om een ​​pen of ander schrijfinstrument te gebruiken in plaats van het op te schrijven. U zult er een gewoonte van willen maken om in een dagboek te schrijven en te zien hoe goed u het doet. Als je wat langzamer bent met schrijven, zul je ook merken dat het dagboek je heeft geholpen om die hindernissen te overwinnen die je tegenhouden als het gaat om het bereiken van je doelen.

Wees specifiek. Probeer in het begin zo specifiek mogelijk te zijn. Schrijf in een dagboek hoe je elke taak hebt voltooid, zodat je kunt zien welke moeilijker voor je was.

Lieg niet. Neem geen dingen waarvan u denkt dat u ze goed doet en keer u dan om en zeg dat u niet weet wat u goed doet. Uw dagboek kan u helpen erachter te komen waar u mogelijk tekortschiet en wat u anders had kunnen doen. Je zult ook geen negatief label willen plakken op iets dat je te vaak doet, als je een reden hebt waarom je het op die manier deed.

Onthoud dat het tijd zal kosten. Het kan zijn dat het enkele dagen of zelfs maanden zal duren om goed te worden in het bijhouden van een dagboek. Het is belangrijk dat u geduld probeert te hebben en niet ontmoedigd of gestrest raakt. Het zal u helpen om u beter te concentreren op de belangrijke dingen die u moet doen.

Wees volhardend. U wilt doorgaan met schrijven in een notitieblok, want u moet alles wat u doet bijhouden. Soms zul je merken dat je afgeleid raakt en vergeet op te schrijven wat je op dat moment probeerde te doen, zodat je het in de toekomst kunt proberen te achterhalen.

Houd je dagboek bij. Als je je schema voor het opschrijven van je gedachten en ideeën kunt bijhouden, zul je merken dat het dagboek erg effectief kan worden om je te helpen georganiseerd en succesvoller te worden.
klik hier notitieboek

 

Related Post