Hoe maak je een diamantschilderij

Diamond painting foto

Het is niet elke dag dat je naar een schilderij van een Diamond schilderij kijkt, maar als dat zo is, zul je zien hoe mooi ze zijn. Diamantschilderijen zijn een uitstekende vorm van beeldende kunst, nog spectaculairder gemaakt door hun grootte en complexiteit. Het kan zelfs onmogelijk zijn om een enkele foto van Diamond Painting mee naar huis te nemen vanwege hun formaat. Ze zijn meestal groot genoeg om aan de muur te hangen of in te lijsten met behulp van kunstzinnige inlijstmethoden. Deze schilderijen zijn prachtige cadeaus voor iedereen op uw cadeaulijst, maar voordat u zich haast om er een te kopen voor een geliefde of een van hen cadeau doet voor iets speciaals, zoals een verjaardag, moet u er rekening mee houden dat er een aantal eenvoudige dingen zijn die u moet bewaren

Zorg ervoor dat je klaar bent om aan je Diamond painting foto te beginnen door ervoor te zorgen dat al je benodigdheden klaar zijn voor gebruik. Voltooi de eerste stap van uw diamanten kruissteek door een perfecte rand te maken, die zal dienen als uw brandpunt voor uw foto. Als je nog steeds gemakkelijk een van je hoogwaardige 5d diamant schilderij kruissteek kunst kunt zien, voeg dan een tweede laag heldere verf toe om ervoor te zorgen dat je randen op je verf blijven. De volgende stap is om je foto op een schoon, droog stuk wit papier te tekenen en vervolgens zorgvuldig rond elk kunstwerk te trekken totdat je een perfecte rand hebt. Deze stap is vooral belangrijk als uw foto’s met de hand zijn geschilderd.

Ga verder met stap 5 van uw Diamond Painting-kruissteek door uw afbeelding op het schilderij toe te voegen en er vervolgens zorgvuldig omheen te trekken. Als je tevreden bent met de foto die je hebt gemaakt, kun je eenvoudig de extra verf bijsnijden die rond je foto achterblijft. Knip de extra verf bij door je diamantvormen in nette kleine vierkantjes te maken en voeg ze vervolgens toe aan je foto door rond het vierkant te naaien met de rest van je verf.

Als je een iets sterkere hechting op je foto nodig hebt, kun je altijd lijm gebruiken. Er zijn een paar verschillende soorten lijmen die u kunt gebruiken om uw foto op uw canvas te bevestigen. Sommige hiervan zijn verkrijgbaar met speciale lijmsticks die je nodig hebt om de stick in de fles met zelfklevende was te plaatsen die bij de kit wordt geleverd. Houd er wel rekening mee dat stokjes of andere voorwerpen die u gebruikt met een vloeibaar wasproduct mogelijk uw foto kunnen beschadigen. Een fotolijm van goede kwaliteit heeft meestal een S of een X op de achterkant, zodat u precies weet hoeveel u met de kit moet gebruiken.

De laatste stap is om uw afbeelding zorgvuldig op uw canvas te rijgen. Om dit goed te doen, heb je een volledige boor nodig, zodat het canvas erg stevig is. Begin je foto helemaal onderaan en ga langzaam omhoog, zodat je je canvas niet uitrekt of het patroon eronder verliest. U kunt de boormachine ook gebruiken voor een snelle retouchering indien nodig. Sommige kits worden geleverd met scrapbooktools om u te helpen bij het boren als u de extra stap liever overslaat. Ik vind het proces erg leuk!

Nadat u klaar bent met uw foto, bent u klaar om deze in te lijsten. Om dit goed te doen, heb je hetzelfde aantal diamanten nodig als in je kit en het andere type lijm om je foto op je lijst te zetten. Zodra je het frame hebt gekocht, draai je het canvas voorzichtig ondersteboven en gebruik je een van de lijmpistolen om het frame te omlijnen. Gebruik vervolgens een van je heldere verfborstels om het frame in te vullen. En altviool!

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/