Gewichtsverlies op het Keto-dieet

keto dieet

Het Keto-dieet – Ervaar het Keto-dieet: de eerste maand met het Keto-dieet! Hé, liefdes! Ongeveer een maand geleden besloot ik om het keto-dieet (ook bekend als het ketogeen dieet) te volgen om af te vallen.

Keto heeft tot nu toe redelijk goed gewerkt voor mij en ik ben tot nu toe super blij met de resultaten. Maar ik wilde mijn ervaring met het dieet tot nu toe met je delen. Mijn ervaring met het dieet heeft me een aantal belangrijke inzichten gegeven in hoe ik mijn ervaring kan verbeteren als ik wil afvallen en tegelijkertijd spieren wil opbouwen.

Ik begon mijn dieet na een lange strijd om af te vallen. Het gewicht was moeilijk onder controle te houden omdat ik mijn hele leven al vet bij me had omdat ik bloedarmoede had, waardoor ik gemakkelijk aankwam. Toen ik aan mijn keto-reis begon, realiseerde ik me ook dat ik moeite had gehad om spieren op te bouwen omdat mijn spieren groter werden dan mijn lichaamsvetpercentage.

Ik deed er alles aan om af te vallen, maar niets werkte. Ik was het eten van voedsel dat ik haatte beu en ik wilde af van dat verlangen naar junkfood. Ik wilde gezond eten, maar ik wist niet zeker welk voedsel ik moest vermijden. Toen ik eenmaal met mijn dieet begon, was ik in staat om een ​​aantal goede veranderingen aan te brengen en af ​​te vallen en weer in vorm te komen.

Een van de grootste dingen die me opvielen, was dat ik sneller afviel dan voordat ik met het dieet begon. Na mijn eerste maand op het dieet ben ik in totaal 10 pond aangekomen. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en ik was blij dat ik besloot om het dieet een kans te geven.

Ik zal enkele dingen met u delen die ik heb gedaan om mijn ervaring te verbeteren. Een ding dat ik erg nuttig vond, was naar een plaatselijke sportschool gaan. Nu gebruik ik deze methode om mijn cardiotraining te doen. En ik ben ook begonnen met hardlopen, omdat dit een geweldige manier is om vet uit de spieren te verbranden en me meer energie te geven.

Een andere geweldige manier die ik heb gevonden om mijn metabolisme te stimuleren, is melk drinken. Ik heb een probleem met aankomen en de badkamer moeten gebruiken. Ik heb gehoord dat het toevoegen van melk aan mijn gewone melk mijn lichaam zal helpen om het sneller te verteren en het gemakkelijker te laten opnemen. Dit heeft me op korte termijn geholpen en ik voel me overal beter.

Een andere geweldige manier om me te helpen mijn ervaring te verbeteren, is door te lezen wat er nodig is om spieren op te bouwen tijdens het dieet. Ik las ook wat de beste manier is om op dieet te blijven, zoals ik deed voordat ik begon. Er zijn talloze gidsen beschikbaar die ik online of in mijn plaatselijke bibliotheek kan vinden en ik raad u ten zeerste aan om ze te bekijken.

Een van de grootste dingen die me opvielen, was dat ik aan het afvallen was, ook al trainde ik niet veel. Dit was echt een enorme bonus voor mij. Ik hoefde niets anders te doen dan dagelijks twee weken lang sporten en ik kwam elke week meer aan. Ik denk dat dit een van de belangrijkste redenen is waarom ik door kon gaan met mijn gewichtsverlies en het af kon houden. meer informatie keto dieet ervaringen