Een makelaar gebruiken om een huis te kopen?

Een makelaar gebruiken om een huis te kopen?

Makelaar

Voordat u een makelaar opdracht geeft om uw huis te verkopen, is het essentieel om te weten wat zij doen. Er zijn enkele verschillen tussen een makelaar en een verhuurmakelaar. Zo kan een verhuurmakelaar u afraden om op een aanbod van een alleenstaande makelaar in te gaan omdat hun keten onvolledig is. Een makelaar die deel uitmaakt van een multi-agentschap zal een groter gebied kunnen bestrijken. Daarom kan het voor u voordelig zijn om voor een multi-bureau te kiezen.

Een goede makelaar zal de woning aan potentiële kopers laten zien, ook als u niet aanwezig bent waddinxveen hartverwarmend. Bel altijd van tevoren en bevestig bezichtigingen, zodat u precies weet hoeveel mensen naar de woning kijken. Het laatste dat u wilt, is naar uw bezichtiging komen met een potentiële koper gedrenkt in douchewater! Verder dient u ervoor te zorgen dat de makelaar uw sleutels goed opbergt en deze alleen geeft aan personen die bevoegd zijn om uw woning te inspecteren. Dit geldt met name voor landmeters, die mogelijk geïnteresseerd zijn in het bezichtigen van het onroerend goed.

Werken met een makelaar zal de overgang vergemakkelijken wanneer u uw huis verkoopt. U kunt in contact blijven en weloverwogen beslissingen nemen. U moet uw financiën en kredietscore nauwlettend in de gaten houden en snel handelen wanneer u uw volgende huis vindt. U moet een realistisch beeld hebben van de waarde van uw huis om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs krijgt. De makelaar zal ook een betere prijs voor het huis kunnen bedingen dan een niet-werkende makelaar.

Klik hier voor meer informatie: https://blauwmakelaars.nl/

Related Post