10 tips om een animatiefilm te maken – laat er een videomarketingcampagne van maken

10 tips om een animatiefilm te maken – laat er een videomarketingcampagne van maken

Animatie wordt voornamelijk georganiseerd via de expertise van professionele animators om bewegingen en uitdrukkingen in te voegen om levenloze objecten in een animatiefilm te plaatsen. De belangrijkste sterke motiverende kracht voor de invloedrijke voorstanders van animatie valt op de creatieve manieren, dus doen ze hun best om het op artistieke manieren te experimenteren. Het proces is erg leuk om te maken en je kunt het aan je vrienden laten zien. Daarom geven we je hier enkele tips die je zullen helpen om het te maken.

Om te beginnen met het maken van een korte animatie met uw computergrafisch programma zoals Adobe Illustrator of Photoshop en deze eerst als promotievideo naar YouTube te uploaden. Dan kun je het aan je vrienden uitleggen en uitleggen hoe je het kunt animeren, zodat je het als een grapvideo kunt laten maken animatiefilmpje laten maken. De belangrijkste factor hier is dat wanneer je aan je vrienden uitlegt, je de humor hoog moet houden, maar wanneer je het aan een potentiƫle klant probeert uit te leggen, moet je het zo serieus mogelijk houden.

In de film Kingpin zie je de slechterik die de goede man achtervolgt door de stad en vervolgens probeert hij hem te stoppen door met een soort machinegeweer op een auto te schieten. In het proces wordt hij gedood wanneer de auto op hem valt. Hier moet je er rekening mee houden dat het personage geanimeerd moet zijn, zodat het lijkt alsof het personage aan de overkant van de straat rent, maar tegelijkertijd moet het personage niet lijken te sterven. Het goede aan deze stop-motion animatietechnieken is dat je elke soort muziek kunt gebruiken voor de wandeling van het personage en dat je ook explosies kunt toevoegen wanneer het personage wordt neergeschoten. Je kunt zelfs achtergrondmuziek invoegen als je wilt.

Zoek meer informatie op: https://www.viewglue.com/